Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en av mina repliker från \"Fersen\" som är en pjäs om frihetstiden, den är baserad på sanna saker som hände då. Axel von Fersen åker till Frankrike och träffar Marie Antoinette t.ex.


1700-tals replik (från \"Fersen\")

Axel:
\"Vår epok är den finaste av alla drömmar, och om någon vaknar tar skönheten slut. Och vad har vi väl kvar, om allt detta livs skönhet tar slut? Därför får ingen vakna. Och om någon vaknar vill jag inte leva, ty skönhetens värld är den enda värld som livet är värt att leva för.\"

Väldigt vackra texter i denna pjäs, vill du ha hela så kontakta mig :) Den är på fem akter eller 44 sidor :)




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 793 gånger
Publicerad 2007-03-13 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess