Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och tänkte på en gammal kärlek..


Utan dig

Utan dig.
Varför är du inte här?
Här när jag behöver dig som mest.
Utan dig.
Du kom, men du försvann lika snabbt.
Vad var det som hände?
Utan dig.
Jag vill försöka förstå.
Men det är svårt.
Utan dig.
Kan du komma tillbaka?
Här, till mig!
Utan dig i min värld.


1/10 - 07




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-10-01 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess