Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns som att jag inte kan skriva mer =/.. därför skrev jag den här..


orden är borta

Vart är dom?

Orden som kom på rad..
Nu verkar de vara borta!

Varför?

Ska jag aldrig mera få skriva om mina känslor..

Ska de bara stängas inne?

Ord, kom tillbaka!! Snälla!!

Jag ber.. ord..ord...




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-09-12 12:23



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner Verkligen igen mig, det känns som om alla dikter man skriver nu är så färglösa, det är verkligen jobbigt, men den här skrev du väldigt bra tycker jag:)
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess