Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spegling på Daniel Boyacioglus "Hålen" (igen helt enkelt för att jag själv gillar den, tidigare under Elisa-linn)


"FYLLNINGEN"


Jag tycker inte om prov, alls
Därför
läser och skriver jag
som jag vill.
Likt en trotsig fyraåring
ska jag
överanalysera och plocka sönder
och peta på allt, jag vill
i dina
ord

Jag fyller alla dina
ickeexisterande hål
och låter ord och tankar
hoppa där igenom
likt cirkusartister
genom brinnande ringar
och din strid
ska utkämpas
mot mej

Inte i krig
utan för att vi själva brinner
för det vi finner
rätt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Hondjuret
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-30 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
DaThought.
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret