Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dag ;)

Det blev en bra dag i alla fall, en enkel men bra dag
Men den startade kass.

Va vad är klockan sååå mycket, men....va....hur.
Varför strök jag inte blusen i går kväll
Var la jag filtren VAR?
Men hur kan klockan gå sååå fort, STANNA klockan.
Bilnycklarna jag vet att dom ska vara i väskan,MEN DET ÄR DOM INTE.
Så irriterande många samtal. SLUTA ring.
Stanna tiden NU.
Jag hittar inte mina sandaler....dom stod DÄR i går.


Det blev en bra dag i alla fall.




Fri vers av Skogsfen.
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-06-01 16:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Älskar "stanna tiden nu" ... tänk så det kan bli ... tur att det blev en bra dag ändå/ kram
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.