Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta bara så


Så kom Assange
Nej han kom inte!
Han slapp
Eller gjorde inte det alls
Det sköts upp, igen

Men Fredrik Statsminister har lätt kunnat ordna det
Redan innan
För längesen egentligen
Genom att garantera att han inte skulle lämnas ut
Till USA oavsett…

För ”frihetens land” USA är inte längre
Nåt land för frihet mer att man sen Bush gör lite
Som man vill och eftersom Fredrik och Karl
Gör lite ”som de vill” och gärna det som
USA vill så kan vafsomhelst hända

Vänta bara så får ni se….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-06-05 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO