Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort beskrivning om hur jag mår


Min brinnande själ

Det går inte en dag utan att du finns i mina tankar
tankar som gör så otroligt ont

Jag förlorade dig
min ängel
mitt liv

Jag orkar inte kämpa längre
allt jag tänker på är dig
Du går förbi och ler stelt
Varför blev det såhär? Vad hände?
Från att vara ler och halm till två fria fåglar som flyger åt vart sitt håll

Allt jag vill är att få vara tillsammans med dig igen och känna dina andetag
Du gjorde mitt liv värt att leva
utan dig är det tomt och grått

Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt
trots motgångar så vart det alltid vi två
vi har alltid klarat av det tillsammans
men nu?
Jag kommer aldrig sluta älska dig och det är nog det som gör mest ont

Ska jag åter bli ett slutet rum som inte vågar öppna sin dörr?
Hur ska jag någonsin kunna bli hel?

Den brännande känslan inuti mig tar sakta livet av mig
Den ständigt plågande elden som bränner alla misstag

Jag förtjänar att lida för det jag gjort mot dig
Men värre än detta finns inte
Att känna denna ständiga smärta utan botemedel
mörkeret och ensamheten

Jag försöker kämpa men för vad? Mer smärta? Låt detta få ett slut!




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-05-31 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig och är så glad över att vara gammal, det är ingen skadeglädje jag menar utan jag ler hjärtligt och vet att livet är härligt ändå. Din dikt blev en påminnelse av kärlek jag inte saknat på länge och hade jag inte klickat din länk hade kanske det dröjt en tid till innan jag besökt mina minnen.

För det är det som är grejen även om du inte vill höra det, bosätt aldrig i minnen, besök bara.

Sen kan det vara så att du är inte "jaget" i din dikt men då kan du byta ut du mot någon. Angående ditt stycke så tycker jag, tror, ja, vet att med lite stilla eftertanke utan att mäta skuld så hade dikten kunnat skrivas lite mer utan allt smör.


Ibland så målar (skriver) man sina fel för att de inte skall synas, det gör alla, inte alltid men alla gör det men när dikten känns obekväm, kanske nästan så man själv skäms, då är den ofta bra.


Jag tycker du skriver, det känns så, för mycket i affekt så skrivmäsigt var den inte på topp men däremot finns där något där.

Tid behöver/behövde din sikt.
2012-05-31

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa om denna smärtsamma saknad.
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren