Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du?


Idag.
Tycktes ingen våga fråga mig,
hur jag mår.
Eftersom rädslan tog över,
att jag skulle ge dem ett svar,
de inte ville höra.
Så här sitter jag nu.
Med allas svar,
på hur deras kropp och själ mår.
Utan någon som helst lust,
att bry mig.
Då jag var den,
som idag,
behövde en lyssnares öron.




Fri vers av Maggie
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-02-02 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie