Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HATOBJEKT


Saknar sånna
finns inget
tomt
tömt
ingen finns
sånna saknas







Hatsubjekt
hatpredikat
predikanten predikat
om rabiat
frälsningssoldat




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar