Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA TAVLOR


Det ursprungliga var
en vit kanvas
sedan kom där en prick
av synd.

Vem som än titta därpå
pekade då på
den pricken.

I förtvivlan jag påpekade
att duken var ren
allt utom bara pricken.

Hur jag än vände
hur jag än vred
såg jag bara den jävla pricken.

Den växte blev stor
i mitt sinne den gror
blev arg och desperat.

Sen så sket jag i alltihop
och kladdade på i pastell
olja och akvarell.

Till slut fick jag nog
jag symboliskt dog
där jag stod och pissa på'n.

Sen kom Jesus och fråga
vill du idag att jag
ska tvätta dig ren från din plåga?

Ja, ja gör det idag sa jag
jag ber dig att du
gör det nu är svaret på din fråga.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-01 13:49



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Originellt framställt kristet budskap! Lite ovanligt. Bra idé med den vita duken och den mörka pricken.
2012-06-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är underbart att en som du finns här, verkligen gör skillnad i vardagen för många.

”Hat objekt och hat subjekt” det brottas frälsningsarmésoldaten med dagligen.
"en prick av synd".
Trevlig sommar.
Diana.
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar