Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödluvan-limerick...




Så var det Lilla Rödluvan
lyfte fröjdigt på huvan
när vargen hon såg
så glad i sin håg
hon lade sig villigt på tuvan







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-02 18:28



Bookmark and Share


  Anders P VIP
En ny symbolik. Vad hände med mormor efter ett sådant scenario?
2006-02-03

    Mattias LTC
Hmm... vet inte vad jag ska säga/skriva. Detta är nog inget som jag skulle våga mig på att skriva.
2006-02-02

  sol
guuud hur du är!!! *ha ha*
2006-02-02

  Markattan
Där ser man på, det var alltså så det gick till ;o)
Kul och fyndigt, precis som vanligt.
2006-02-02

  Cris
*asg* Sicken rödluva..är hon komplett galen!!! Fast å andra sidan har du ju inte sagt vad hon gör på tuvan. Min fantasi skenade iväg...*ler*
2006-02-02

  Åsa Gustavsson VIP
Det kan man tänka sig!
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg