Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär i nörden i hörnet



Jag vet inte vad det är som färgar
mitt badvatten
är det sminket som jag gråter av mig
som jag inte förstår varför jag har
när jag vet att du vill ha mig naturell

Jag förstår inte varför jag tar så illa vid mig
jag har upplevt värre saker det här är
den minsta lilla händelsen

Den är inte ens värd att bli upprörd över

Så varför slår jag då sönder mina tallrikar

Velar över om jag ska elda upp dina kvarlämnade kläder
eller om jag fortfarande vill sova i din utnötta T-shirt

Du säger nu att det blev för mycket
och jag har ju trots allt legat med någon annan

och jag ber om förlåtelse tills jag inte längre kan prata

Vi är inte ett par men vår svartsjuka är outtröttlig

Min svartsjuka bränner hål på mina näthinnor
och det enda jag kan se är hur hon höll dig

Jag tvingade dig ändå inte att se på när jag kysste någon annan

Åh vad jag vill ta tillbaka mina handlingar för du säger
att något i dig dog då

Dina väckte istället något i mig och det försvinner inte
det river i mig och verkar inte hitta ut

Du sa att hon kände dig
ja hon vet vem du är

Så hur kan hon då inte veta vem jag är
hur kunde hon bli förvånad när jag ryckte er ifrån varandra

Jag har varit med om värre
Det här är inte ens värt att reflektera över

Så varför sitter jag vaken och befläckar mitt badvatten
varför följer jag inte med mina vänner ut och super bort mina sorger

för att när jag är där kan jag bara se lyckliga par
och när jag är där vet jag att det hade kunnat vara jag

Och när de frågar mig om jag inte borde gå fram
till den sexiga hunken i mitten av uppmärksamheten
som spanar in mig kan jag bara säga att jag inte kan
för att jag är kär i nörden i hörnet




Fri vers av Citrusblomma
Läst 484 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-06-02 05:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh.
2012-06-03

  Katinka VIP
Älskar den här texten.
2012-06-02

    ej medlem längre
jag är kär i din text.
2012-06-02

  in effigie VIP
poetisk intensitet...känner hjärtats drama i dina ord
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma