Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig någonsin






Aldrig någonsin
kommer något

att hända

aldrig någonsin
så länge

du lever

med händerna
knutna

i fickorna




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-02 10:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) så sant...
2012-06-03

  anits VIP
Så fint och sant skrivet
2012-06-03

  dubbelve
Så underbart beskrivet och så sant! Applåd
2012-06-02

    Maria Malm
Nej, det ligger mycket i det..ler..
2012-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Den som äter med ögonen behöver inte gå hungrande genom livet.
Medan den vilken mättar sig via törsten och hungern efter kunskap aldrig kommer att kunna äta sig riktigt mätt.
2012-06-02

  Christine Sabel
ha ha, nej, men man får se en massa om inte annat ;) ,om man öppnade ögonen förstås
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius