Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MÅNADS BAKSMÄLLA



Det är


mer


än man


visste då


Ett krus


en karaff.


Dricka drack


Dom vågar inte


det är en fruktansvärd


ångestvärk. Som slår hårt


Så man fortsätter hellre då


att spä på. Hela tiden hela


En gång full alltid full är då så


kanske en bra devis för att om


möjligt slippa blyinfattad luva


en månad blir två, fortsätta


pågå och gå på. Varför


vill det aldrig ta slut?


Jag vill ut ur den


här buteljen


omedelbart


Hjälp!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-02 12:04



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Jag vill ut ur den här buteljen omedelbart !
toppen jag skakar och flyger korken för denna..
2012-08-02

  LenaJohansson VIP
baksmälla från sprit är inget kul...
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar