Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kadaver ibland mask och mull

Var minut och varje dag var som ett äventyr
när man som barn beskådade vår värld

Livet var en bakelse med sockersöt glassyr
och varje pinne blev ett riddarsvärd

Men som sanden i ett timglas rinner livet ur vår hand
i jämn konstant och obeveklig takt

Drömmar går i kras , och tidens bittra tand
den äter allt med glupskhet i sin jakt

Ingen slipper undan, tidens hårda lag
den slukar allt med hår och med hull

och innan man vet ordet av så ligger man en dag
som ett kadaver ibland mask och mull




Fri vers av zallander
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-02 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander