Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot från skulpturparken i Klaipedia, Litauen


Den frånvarande


Den frånvarande
pappan orsakade ont
för sina söner

Den sexuella
läggningen spelade nog
en oklar roll

Bristen på kärlek
och narcissism kan ge
en del av svaret

Kontakt saknas nu
men vem vill ta itu
med det förgångna





Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som känns viktiga och som stannar kvar i minnet.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP