Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvornas gryningsdans

Nattfrosten släpper sin slöja
förtrollande dimmor sig dröja
Som en vithöljad krans
ser man älvornas dans
Över grantoppar ljudlöst sig höja

Solen tömmer ljus över världen
skuggorna föds längs fjärden
över gran över tall
glittra daggens kristall
Genom gryningens sköte går färden




Fri vers av zallander
Läst 357 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-06-02 18:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Åh så fin, åhh så fiiiin!
Tack för att du lät mig hitta hit! :)
2013-06-15

  Mona Nordkvist VIP
Som en saga...så vackert!
2013-04-01

  Fairytailgirl
Sagolikt vackert!!!
2013-03-14

  © anakreon VIP
Applåderar såväl form som innehåll.
Mycket skickligt!
Calle
2012-06-05

  Gunnel Eriksson VIP
Rim som faller fullkomligt naturligt -
ibland i andra dikter kan de te sig
sökta. Skickligt!
2012-06-05

  Linda CH VIP
Väldans snyggt diktat!
2012-06-04

  Pirjo VIP
vackert
2012-06-02

  Cammie
Det här är för bra för att vara sant. Som taget ur en bra bok.
Aj löv. Tack!
2012-06-02

    Doll
Vacker. Fina bilder.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander