Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar men kort

Dagar kommer dagar går
nya initiativ

Veckor månader och år
fyller våra liv

Även de djupaste såren
läker och går bort

Och lyckan är som våren
underbar men kort




Fri vers av zallander
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-02 19:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant.
2012-06-02

  LenaJohansson VIP
fint..
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander