Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting går i vågor

Av tre dimensioner består hela världens fysik
och tre sorters människor lyckliga ledsna och lik

Du föddes bortom din vilja och dör väl därtill
så låt mig i alla fall leva mitt liv som jag vill

Vissa blir inte ens glada för fem kilo guld
och vissa sjuter ett 70-tal barn utan skuld

De flesta rör sig i flock och lever i stim
men du sitter ensam med block och gör meter och rim

Svårt att va motiverad och följa de krav
när måendet rör sig i vågor som stormpiskat hav

Sitter och glor med en fralla med leverpastej
och här hälsar alla på alla och ingen på mig

Är det sant vad de säger att du varken kan eller vill
solen och månen rör sig men du ligger still




Fri vers av zallander
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-02 19:29



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Instämmer!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander