Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna upp

Jag vill inte vidare
Vill behålla ögonblicket
Stanna i tiden
Vara kvar här
Bara lite till


Vill inte nå framtiden
Varför inte bara stanna upp
Vara kvar
Här
Där saker är bra
Här
Där allt är tryckt
Bara stanna


Vill stanna
Här
Bara lite
Liten stund till
Stanna upp
Vara kvar
Lite till





Fri vers av MayFlower
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-02 19:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland vill man hålla kvar tiden.
2012-06-02

  Lodjur i klänning
Du sjunger ut det så fint så jag stannade upp.
2012-06-02

    ej medlem längre
Javisst, bara ett litet tag!
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

MayFlower
MayFlower