Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föräldrarlös och

en obrytbar sanning
ett oberört nu
en förstörd själ

hon är
föräldrarlös och
medvetslös
redlös men
hejdlös

en bytbar sanning
ett berörande nu
en kämpaglöd själ.





Fri vers av vägrargeupp
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp