Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal sång jag skrev i ungdomen. Råkade ta bort den men lägger upp den igen.


Allt det sköna




Sol, sommar och hav och himmel blå.
Regn, droppar och vått och himmel grå.
Allt det sköna, som du gjort, du ger.
Livet, det är så skönt, som jag ser.

Gräs, blommor och mygg och skogens sus.
Träd, buskar och bin och bäckens brus.
Allt det sköna har du gjort till mej.
Livet, det är så skönt, tänka sej.

Djur, stora och små du också gjort.
Din skapelses prakt är jättestor.
Allt det sköna har du gjort till oss
för att du älskar oss, förstås.

Du älskar oss!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-03 17:56



Bookmark and Share


  Maria T
Tack.
Gud visar sin härlighet
över hela jorden
2012-06-09

  anits VIP
En underbar sång
2012-06-07

  mare VIP
Jättefin sång !
2012-06-03

  Ninananonia VIP
:) mycket fint...
2012-06-03

    ej medlem längre
Jag nynnar nästan med i den mjuka melodin i dina ord....så vackert.
2012-06-03

  bittemi VIP
så varmt och fint!!
2012-06-03

  Bibbi VIP
Amen!
2012-06-03

    ej medlem längre
söt, som karamell! *
2012-06-03

    ej medlem längre
Varma positiva ord som inger trygghet. Tack!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP