Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Djingis Khan

Nu tömmer vi pokalen, så fort vi bara kan
På fyra röda hämningarna släppt

Och erövrar lokalen, precis som Djingis Khan
etanolens vinnande koncept

Som Sokrates vi tömmer gift pokalen
som i dessa dagar kallas grogg

Och frammåt fyra liknar hela salen
nåt suddigt och abstrakt utav Van Gogh

Men man måste ju få badda sina sår

Så nu tömer vi pokalerna, Gutår !!




Fri vers av zallander
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-03 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander