Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd


Som du berör.
När du skapat de träd,
som gör att jag tappar andan.
De träd,
som min blick,
inte kan slita sig ifrån.
Vars skönhet,
låter mig smyckas.
Av tårar.




Fri vers av Maggie
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-02-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie