Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig inte riktigt på humör ikväll
att skrifta ner mina funderingar fullt ut på detta tema

så jag väljer att omformulera det hela till det som nu blev ...




Tänk om jag ändå vore en Iphone ...

... av allra senaste modell ...

Då skulle jag
all din uppmärksamhet få
morgon
middag
kväll
och under nattens
mörkaste timme
minsta vibration från mig
skulle väcka
alla dina sinnen ...

Att få vila i din hand
och känna dina fingrar
beröra varje liten
essentiell del av mig

Men allra mest 
jag gillar tanken på
att vart du än är
eller är på väg
du med allra
största säkerhet
låter mig få följa med
när du går
och få vara en del av
hela din verklighet ...


... nära, nära
tättintill
precis exakt just där
jag allra helst
få vara vill ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-06-03 18:23



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kul uppslag du får när du är humör ;)
2012-06-04

  smultronbergen VIP
Om du sätter den på vibration o
slänger dig själv under rumpan,
mellan benen, då kan du skapa kontakter
i den saligaste vägen, bra dikt om längtan,
/ kram S
2012-06-04

    ADI Nehlin
mmm...du lyckas få en iphone romantisk..fint skaldat
2012-06-03

    ej medlem längre
inte så bra. du vet väl att mobiltelefoner ger cancer?
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP