Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

291. Glädjefylld kärlek




Guldregnet färgas gult
av det mogna solljuset
Guldregnet blommar ut i en stund
av högsta skönhet

Men jorden har mist sin glans
och regnet har mist sin renhet
Hopplöshetens kalla tårar
droppar från guldregnet

Platsen här vi står är helig mark
Livet börjar hos Fadern
och livet flödar utan uppehåll

Om vi handlar i kärlek
lösgöres oanade resurser
Det finns ingen gräns
för Skaparens möjligheter

Sonen säger Jag är det sanna vinträdet
Vi är grenarna
Den frukt som vi kan bära
är Andens frukter

En av frukterna är glädje
Jag har en dröm
en dröm om glädjefylld kärlek




Fri vers av Maria T
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-06-03 19:40



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Himla vackert om glädjefylld kärlek!
2013-12-15

  Linda CH VIP
I kärlekens namn är inget omöjligt.
2012-06-13

  Eva Helene VIP
Så skönt och glädjerikt!
2012-06-11

  aol
sant så vackert, verkligen värd sin plats bland de 5,
2012-06-10

  KristinaE
I tid av vår när allt nu är så grönt och spirande med döfter och ljud en härlig rubrik med lika fint innehåll!
Kärlek är allt och till och för alla!
2012-06-08

  Eaglemountains VIP
Så sant, så vackert - och berättar om glädjen i kärleken ...

Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2012-06-07

    maija tuori
När man har fått bada i Guds kärlek är det lättare at se medmänniskan med kärlekens ögon..
2012-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert.
2012-06-06

  anits VIP
En underbar dröm har du
en dröm jag stämmer in i
2012-06-04

  walborg
... om vi handlar i kärlek ...det goda livet börjar där
2012-06-03

  Bibbi VIP
Amen.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T