Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana människor






Sådana människor
som du och jag


skulle kunna lösa
alla problem

rädda livet på någon

bygga barnen skolor

skrota alla vapen

bygga nya hus och

gräva efter rent vatten
till alla

Människor
som du och jag

skulle kunna gråta med varandra

skratta dansa och jubla


över olikheter
och möjligheter






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-03 20:57



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kloka varma ord.
2012-06-13

  Maria T
Mycket vore vunnet
om vi kunde stoppa
alla krig
2012-06-10

  Christine Sabel
Ja och vad är det som händer?
2012-06-03

  Ninananonia VIP
:) ja just så :)
2012-06-03

    ej medlem längre
bra läsning! *
2012-06-03

  Anders Nordlander VIP
Ja tänk, alla har vi möjligheter, på olika sätt allt efter våra förutsättningar. Men alla kan göra nått! Tillsammans kan vi förändra världen till det bättre!
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius