Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Du skrumpna lilla stjärna
den enda som jag har

Du blinkande lanterna
säg finns du ännu kvar

Jag sitter i mitt fönster
och ser i rymdens brus

min stjärnbilds dunkla mönster
som släcker ut sitt ljus

Vad hjälper det att önska
i stjärnskotts glödens älv

Vad hjälper sol och grönska
när man har fallit själv

Men snart förvandlas natten
av gryningens lanterna

Och åter eka skratten
du hoppets lilla stjärna




Fri vers av zallander
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-03 21:24



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint o hoppfullt
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander