Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vacker tjej jag nyss förlorat men hoppas att finna åter


Älskling

Om jag kunde spola tillbaka tiden
få det som hänt att bli ogjort
Om vi kunde avsluta striden
och vandra till kärlekens port

Om jag kunde ta tillbaka det jag sa
och få känna dig nära
skulle allt då bli bra
och vi skulle åter bli kära

Måste vi skiljas på detta fruktansvärda vis
Eller kan vi åter bli en
Dina tidigare varma blickar känns nu som is
Hoppas vi löser det så vi ses sen




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren