Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter på bryggan

Sitter på bryggan vid Bråvikens strand
sluter mina ögon
njuter av sol och vind

Ett starkt ljudande hörs
likt trumpetande

Tittar upp
ser en svan
inför landning i vatten
plogar sig fram
Landar och ljudet av vågors skvalp

Jag sluter mina ögon och blundar igen
Sitter i solen på en brygga vid Bråvikens strand

Njuter av solen och vindens ljud som ges




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-05 18:19



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Tack snälla ni som kommenterat mitt tolkande verk av naturen i stunden,Ronny,Per"läsaren"Michaela och Lars ..Underbara tolkare som jag inte näs låtit ta vara på..min tid är begränsad i livets dikt och form
Älskar era kommentarer,Tusen Tack!'
2015-10-24

  Ronny Berk
naturlyrik !
2015-05-05

  Ronny Berk
naturlyrik !
2015-05-05

  Per "Läsaren" Sörqvist
Existentiell skärpa.
2014-03-22

  Michaela Dutius
En underbar skildring av en stund vid Bråviken!
2012-07-01

  Lars Hedlin
Underbara hav...kan riktigt höra kluckandes av vågorna , vindens underbara bris mot huden..härligt gott "GILLAR SKARPT"
2012-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"