Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insprirerad av Blood, Sweat och Tears: God Bless The Child.


När jag hade guld


När jag hade guld
hade jag många vänner
- nu är alla borta

När jag dör finns det
en kär vän som bryr sig
om alla barnen




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-05 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande ord.
2012-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP