Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravda hundar

Ett bilköp på annons
felfritt och polerat
motorblocket rämnar
och allt är spolierat

Två rosor från butiken
vackra som sig bör
när morgonen randas
de vissnar och dör

En lott som premie
för någon god affär
att det blir en vinst
ej något man begär

Extrapris på kaffe
när du handlar mera
det lurar inte bara dig
utan många flera

En slant vid pokerbordet
och allt spelas bort
ett nöje för ett ögonblick
men alldeles för kort

Sälj dina smycken
och erhåll stora pengar
ett spel för galleriet
i bedragarnas svängar

Så gör inga affärer
utan att få svar
begravda hundar
finns lite här och var




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-06 02:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, jo, låter något för bra för att vara sant så är det ju tyvärr förmodligen så att det ÄR för bra för att vara sant. Ler.
2012-06-09

  anits VIP
Mycket bra skrivet och så sant
2012-06-06

  mare VIP
Så sant, mycket bra
2012-06-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO