Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ytters inre dialog


Gud har patent på vatten

På min gravsten finns ett usb uttag där man snabbt kan streama mitt livsverk

man är ju modern

Hjärta rimmar på smärta

Smärtan är en motivationsbrejker

motivationsbrejker rimmar på pacemaker

Jag är inte bra på att minnas

utan dålig på att glömma

och Gud har patent på vatten

men är det inte dags att uppgradera det snart

det smakar ju knappt inget

och varför inte en häftigare färg

mvh människa




Fri vers av zallander
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-06 17:26



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Gillar stilen.

Associerar lite till Bodil Malmsten, någonstans.
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander