Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INSPIRATIONEN


Man kan alltid vänta på dig
då är du oftast försenad,
väntan blir nästan alltid lång
inställd allt som oftast.

Så jag börjar då skriva
utan dig, du behagar inte
infinna dig.
Och kommer du till sist
är du väldigt pretto,
grandios och tänker
bara på dig.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-07 11:11



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
hhmm..värt väntan?
2012-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar