Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR MAN FÖRLORAR DEN ÄLSKADE

Jag sitter vid din bädd
lågan flämtar
evigheten kysser din panna
livet har flytt
jag är kvar
ensam

Ofattbart
svårt att andas
en järnring kring mitt bröst
inga tårar kvar
bara en oändlig saknad
varför




Fri vers av Palett
Läst 397 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-06-07 21:58



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Mycket känsligt och vemodigt. Sparar din text
2012-08-16

  Minkki VIP
du skriver så levande så det känns som om man satt där själv...
2012-06-17

  farytale
Berör verkligen...
2012-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns...
2012-06-10

  LenaJohansson VIP
så fint komponerat detta är...piont on...mkt kännbart o vackert skildrat
2012-06-10

  ULJO
Berörande text om sorg och smärta, starkt förmedlat.
2012-06-10

  mare VIP
Sorgefyllda ord som berör, livet kan vi inte kontrollera..
2012-06-10

    ej medlem längre
...som ett svart hål i tillvaron, som bara jag kunde se...så upplevde jag döden..., JA! Och ofattbart att ingen annan såg...det stora, stora svarta hålet, ständigt närvarande i ögonvrån...värme till dig!
2012-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj det gör ont
att förlora sin
älskade, jag vet
jag är där, ensam
bär allt som var, men
hans hjärta som alltid
lyste för mig har jag
kvar inom mig...
Tänker på Dig som
förlorat Din...
Kram!
2012-06-09

  Christian Eriksson
En gripande beskrivning som känns i hjärtat!
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett