Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monogami


Jag har velat vilse
i mina försök
att bli sedd
av dej

och nu
räcker det
med vemsomhelst

längtat vilse
i min hunger
efter närhet
från dej

kan inte
finna det
hos annan
för jag
älskar
dej

Jag vill bara
gå vilse
i dina armar




Fri vers av Hondjuret
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-07 22:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må du så ej gå oupmärksammad längre, må du få vad du behöver och vill ha

välfört häri
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret