Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kraften försvinner ur ett ord när det används i fel sammanhang.


ett misshandlat ord möter ett mördat ord



stundom hör jag någon påstå att
"hata" är ett missbrukat ord.

stundom hör jag någon
påstå att "hata",

överdramatiserar, används i
onödiga sammanhang

ett misshandlat ord.

stundom hör jag par säga
"jag älskar dig"
efter andra dejten.





Fri vers av Sabina Svensson
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-07 23:22



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Lyckat.
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson