Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silicon Free Valley [sporadiska skrifter]

~*~

silicon free valley

min hjärna är utan silikoninlägg
mina tankar utan kemikalier
på diskett

a version for occasional reading without paper cuts
intermediate intermedia
a version for aversion

som
bananbröd med färsk astrakan
och nyskriven musik för oudo

i silicon valley

*

snille och smak

jag gillar de adelsdamer som är förkovrade
och bondfröknar som är genomgoda
och det är något man inte längre ser mycket av

de flesta av överklass är köttätande förkorvade
och
de flesta av bonddöttrarna och pigorna genomgrämda

sådant mår varken de eller jag bättre av

så det är synd att man inte längre ser mycket av

snille och smak

*

domedagslyrik

det här är inte jordens sista tid
även om det kan se så ut
inte det sista slutspelet
inte dess sista strid
det blir finaler även nästa vår
med konstant slutspelsskägg

det här är inte jordens sista tid
även om det kan se så ut
inte den sista spelmansstämman
det blir festivaler även nästa sommar
inte dess sista strid

med konstant spelmansskägg

26-27 maj 2012

L Patrik W Johansson




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-08 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP