Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harpalt

Hjärtat bultar tusenfallt
ett energibehov

En liten tapper harpalt
jagad utav rov

Du vakar allt som rör sig
med nerverna på spänn

Du räds allting
men när allt kommer kring

Så är rädslan din bästa vän




Fri vers av zallander
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-09 10:04



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Bra insikt i djurets själ (?)
2012-06-09

  Magica VIP
Bra!
2012-06-09

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker den haltar litet, kanske ett skott som tog i foten? Annars är den fin. Jag menar rytmen, vart tog den vägen då skottet som brann av? Underbar bild, man ser ju ändå sällan hela djuret. Djurets själ, ögonen, de hinner man sällan blicka in i.
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander