Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycke att älska.

Det var en man ifrån Spånga.
Han hade oftast tjejer så långa.

Varför man sa, är detta så bra?

Svaret det kom utan att han tveka,
jodå har jag mycke att smeka.




Bunden vers (Limerick) av Ezmeralda VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-06-09 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP