Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avbördad







Bär mig över

tröskeln



så jag kan börja gå




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-09 19:54



Bookmark and Share


  cilax VIP
in i drömhuset eller ut?
2012-06-10

  Gunnar Hilén VIP
nio ord ! starkt !
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP