Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

versaler

Ibland missar jag poängen med att använda VERSALER i RUBRIKER. Jag vill hitta en MENING, men hittar INGEN...




Fri vers av Lethe
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-09 21:38



Bookmark and Share


    Loffe
Utomordentligt!

“Somliga bara mal
och därtill tror att versal
fordras för att bli bättre tolkad
trots att texten är urholkad”

Hälsar Loffe
2012-06-16

  Nina Ahlzén
Arsenaler av versaler gör mig illamående.
2012-06-16

  M.A.J.R
Det är förståeligt
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe