Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

En spretig trädgren
kan bli en dansös
hon rör sig på golvet
en riktig ballerina

Kotten där på marken
förvandlas till en häst
en springare i natten
på väg till fredens rike

Trådrullar från skrinet
och en tändstickslåda
en leksaksbil blir till
för resor jorden runt

Ett knivhugg i stammen
och barkbåten blir till
med mast och segel
seglats nerför floden

Plötsligt så talar de
korten på bordet
kungen och damen
blir till en verklighet

En groda blir prins
i sagornas värld
drömmen blir sann
om viljan existerar

Smultron på grässtrå
en rad av diamanter
i en värld av fantasier
har allt en möjlighet




Fri vers av ULJO
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-09 23:42



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sant - befriande!
2012-06-10

  anits VIP
vad vore det om vi inte kunde fantisera
härligt målande rader
2012-06-10

  Yrre VIP
så sant, vad vore vi väl utan den!
2012-06-10

  mare VIP
Fantasin har ingen gräns, fint
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO