Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berör



Kattens strykning

spinner tillgivenhet

handen smeker

väcker samförstånd



Musikens toner

ljuder harmoni

nynnar med

väcker inspiration



Skåda fagert

strålar skönhet

blicken vilar

väcker hängivenhet



Vänliga orden

värmer hjärtat

ögat glittrar

väcker öppnad



Dofters essenser

minner barndom

ler i minnet

väcker djupandning



Innerlig närhet

pulserar värme

huden ryser

väcker åtrå



Smakers nyanser

munnen förnimmer

tungan utforskar

väcker hunger



Sinnen berörs

själens skepnad vibrerar

sjunger genljud i ljusvågor

väcker gudom


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-09 23:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackra mjuka ord.
2012-06-13

    L e e
Din text vilar väldigt vackert i sinnet
2012-06-10

  ULJO
Precis som titeln antyder så berör din text mig som läsare
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP