Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Året var 2011...


Gryningslugn

 

 

Det är en gudomlig känsla
att få höra fåglarna vakna
och hälsa den alldeles nyfödda dagen
med sina vackraste hyllningssånger.

Tack sommar för dina korta nätter.

Tack semester för klockförbud.





© Chawa augusti 2020


Foto ur egen fotokollektion © Green-Törnqwist
Gryningslugn




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 530 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-08-03 21:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Förmedlar den lycka du måste ha känt när du skrev den här dikten.
2021-04-20

  Monica Lindgren


Förmedlar den lycka du måste ha känt när du skrev den här dikten.
2021-04-20

  Annie b'larsson VIP
Så vackert. Bilden är drömsk..
2021-03-27

  Peter G VIP
Tidig sommarmorgon; så underbart vackert att läsa om! Väcker upp en längtan till en tid som snart är här igen!
2021-03-26

  Kajan VIP
Bild o text i ljuv förening.
2020-11-27

  Sparvögat VIP
Tack för din gudomligt vackra poesi...
2020-11-03

  aol
Tack för att du förmedlar sommaren fåglarnas sång en underbar känsla där sommaren sparas i hjärtat evigt.
2020-08-30

  aol
Underbart portat dikten lägger sej som bomull runt hjärtat
2020-08-23

  AiA Maria den fria
Från mitt hjärta -tack för ljuset på ”allt som är”.
2020-08-05

  Eva Helene VIP
Mjukt, serent och så vackert är detta lilla skaldestycke med tillhörande bild. Friden sprider sig in i mitt hjärta och jag dröjer mig gärna kvar här en stund.
2020-08-05

  Bo Himmelsbåge
Tack för denna sköna, klockrena poesi,
som skänker lugn och förtröstan i dessa oroliga tider av hopp och förtvivlan!
Den påminner oss om att aldrig sluta glädjas oss åt det de enkla, men underbara mirakler som fågelsång och att åter få öppna ögonen för en ny oskriven dag, en gåva från Evigheten, ett Tabula Rasa!

Varmt tack Eva!
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP