Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt ark



Ett tomt ark är blankt

utan text



Vad är detta då jag knåpar

bokstäver i grupper och rader

formar uttryck och mening



Vem läser det jag plitar

man kan undra

bästa jag allt "delitar"



Eller fortsätta

väcka nyfiken någon

skriva tankens fantasi



Örat lyssnar sången om en drake

flyga bort med dig

längtar med


Så kan man fylla ett ark

med ord flugna fritt

i skeendet skapat ur NU!


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-09 23:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett kul sätt att få ett tomt ark fullt.
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP