Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att födas är att formas




Säg, kan man stämma staten,
för "psykiska" besvär.
Nattsömn störd förevigt,
vi sitter därför här.

Med vi, jag menar klassen,
så gott som hela den.
Vi sover tre, fyr timmar,
sen vaknar vi igen.

Att sköta man, och hushåll,
och barnaskaran stor.
Det tar på våra krafter,
ja, mera än man tror.

Sen ska man jobba heltid,
orka va "pinuppa".
Vårda relationen,
man redan här avtuppa.

Säg, kan man stämma staten,
för "psykiska" besvär.
Nattsömn störd förevigt,
vi sitter därför här.

Små pojkar ska bli stora,
växa upp så fort.
Mäta sig i styrka,
och få det "dära" gjort.

Dom ska vara macho,
velourens mjuka män.
Bjuda ut sin bringa,
som trygghets mjuka vän.

Sen ska dom laga bilen,
snickra livets spång.
Klättra upp på stegen,
rivalens bästa fjong.

Säg, kan man stämma staten,
för "psykiska" besvär.
Nattsömn störd förevigt,
vi sitter därför här.








EM/2012-06-10






Fri vers av Madjori
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 07:11



Bookmark and Share


  ULJO
En trevlig melodi till den texten och du har gjort en riktig hitlåt. Mycket bra
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori