Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaget

lade delens
mätta klokskap, skövlas in under min

säng,

På jakt längs ögats toner, där i
mynning hos gevär



Minsta ryckning ska nog noteras, kläders
intryck vädras in

Näsans omedvetna doftkorn accepteras
till en mix

Drömska bilder omjusteras, sorgens
ögon, blanka rand, kan min själ dess ankring
släppa
smått noteras, ens få
plats,

Flickans röst har gett dig kärlek

flickans huvud, huvudbryn,

vågar stå i kraften bredbent,

vågar se att

Döden finns







storhet nås och kan nu
vårdas
i det skrin, där hjärtat
kan


Var finns spänsten

i vars fjädring djupet når

i texten in


arvedelen som den framstår, skall

Bevaras, den är min






Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-11 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP