Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid blir dåtidens drömmar om framtid

I väntan på framtiden är det så lätt att glömma bort nuet,
och när det som en gång var framtid förvandlas till dåtid
så inser man att nuet man lever i
egentligen bara är nostalgiska resor till det förflutna,
som en gång var drömmar om framtid.




Fri vers av Den som skriver
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-11 11:45



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Klokare än du kanske tror,
Genialt
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver