Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan kalla det a walk down memory lane

När mina ungdomsår blåstes ur din hand
som en maskros som dött
i din famn
kastades för vinden dina andetag
följde med blåste bort
mig




Fri vers av menspoeten
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-12 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten